2021. szeptember 24. , 11:12
Köszöntjük Gellért, Mercédesz nevű kedves olvasóinkat!
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Önkormányzati hírekKeresés:   
2017.02.06 08:00
Pályázati felhívás testvérvárosi kapcsolatokat érintő pénzügyi kérelmekre
Nyomtatható verzió

Gödöllő Város Önkormányzata pályázatot ír ki a Testvérvárosi kapcsolatokat érintő pénzügyi kérelmekre gödöllői magánszemélyek, intézmények, egyesületek, civil szervezetek, alapítványok részére

1. Pályázat célja: Gödöllő Város Önkormányzata pályázatot hirdet testvérvárosi hatáskörű közfeladat ellátására, civil kezdeményezések támogatására, amelyek kizárólag Gödöllő városához és Testvérvárosaihoz kötődnek.
Városunkban rendszeresek a testvérvárosokból történő vendégek fogadása, és a város viszont látogatása, a civil szervezetek és az intézmények közötti tanulmányutak, tapasztalat és eszme, tudás cserék. Az ezzel kapcsolatos költségekhez – kiutazás, kint tartózkodás, közös rendezvények, szállás, étkezés, részvétel kulturális programokon – nyújt támogatást Gödöllő Város Önkormányzata.

2. A pályázók köre:
Pályázatot nyújthatnak be:
Gödöllőn ténylegesen működő, magyarországi adószámmal és számlaszámmal rendelkező intézmények, egyesületek, civil szervezetek, alapítványok, gödöllői és annak testvérvárosaival együttes hatáskörű feladat ellátására. (Amennyiben magánszemély kíván pályázni, abban az esetben befogadó szervezeten – intézmény, civil szervezet, alapítvány – keresztül tud csak pályázni!)

Pályázatot nem nyújthatnak be: egyházak, cégek, gazdasági tevékenységet folytató intézmények, valamint azok, akik Gödöllő testvérvárosain kívüli településsel kívánnak kapcsolatot létesíteni.

3. A támogató rendelkezésére álló forrás megnevezése: Testvérvárosi hatáskörű közfeladat ellátására, civil kezdeményezések támogatása. Támogatás összege: 1.500 E Ft.

4. A támogatás jellege:
A támogatás formája: vissza nem térítendő, egyszeri támogatás.

5. A pályázati tevékenység megvalósításának időtartama: 2017. január 01 - 2017. december 31.

6. A támogatás folyósítása, elszámolása:
Gödöllő Város Önkormányzata a „Támogatási megállapodás" aláírását követően – a szerződésben foglaltak alapján –, a Pályázó bankszámlájára utalja a támogatás összegét.
A Pályázó a támogatás összegét köteles a pályázatban megjelölt célra fordítani, és a megvalósítást követően, de legkésőbb 2018. január 31-ig az összeg felhasználásáról elszámolni, a jelen pályázati felhívásban szereplő szabályok szerint. Csak olyan számla (pénzügyi bizonylat, pénzügyi dokumentum) fogadható be, amelyről kideríthető, hogy a pályázati cél megvalósításához közvetlenül kapcsolódik.

7. A pályázat benyújtásának határideje és módja (ettől eltérni nem lehet):

2017. március 01. (szerda) 12 óra

A pályázatokat 1. példányban kell eljuttatni postai úton az alábbi címre (Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Kabinet 2100 Gödöllő, Szabadság tér 7.) vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Kabinet (Budapest Bank volt épülete, 2100 Gödöllő, Szabadság tér 6.).

A pályázati adatlap 2017. február 08-tól beszerezhető a Polgármesteri Hivatal portáján (Budapest Bank volt épülete, 2100 Gödöllő, Szabadság tér 6.) vagy letölthető a városi honlapról.

Felhívjuk a Tisztelt Pályázók figyelmét, hogy a pályázat beadása előtt ellenőrizzék, hogy a követelményeknek megfelelően állították-e össze a dokumentumokat, mert az ettől való – akár formai, akár tartalmi eltérés esetén a pályázat – értékelés nélkül – elutasításra kerül. Hiánypótlásra nincs lehetőség.


Látogatottság: 674
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése