2021. szeptember 16. , 20:48
Köszöntjük Edit nevű kedves olvasóinkat!
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
     1  2  3  4  5
 6  7  8  9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Önkormányzati hírekKeresés:   
2014.11.25 20:45
Közmeghallgatás
Nyomtatható verzió

Közmeghallgatást tartott ma a képviselő-testület a városházán. Az eseményen dr. Gémesi György polgármester elmondta, hogy az önkormányzat a közeljövőben elkészíti ciklusprogramját. Az állami támogatás várható további csökkenése miatt Gödöllő gyarapodását elsősorban a helyi gazdaság fejlődése segítheti elő.


A vállalatok a helyi iparűzési adó befizetésével már eddig is számottevően hozzájárultak a településfejlesztés forrásaihoz. Az önkormányzat gondoskodik intézményei működtetéséről és a rendelkezésre álló pénzeszközök szabta keretek között a jövőben is folytatja az utak építését, a járdák felújítását. Emellett törekszik az idegenforgalom fenntartható fejlesztésére, továbbá a sportolási lehetőségek további szélesítésére.
A hozzászólók kifejezték reményüket, hogy jövőre elkezdődhet a fenyvesi útépítés, javasolták az Alma utca útépítésének előkészítését, az incsői lakóparkból a 3-as főútra történő kihajtás biztonságosabbá tételét, a zöldhulladék szállítás idényének meghosszabbítását, az Erzsébet körúti lakótelep növényzetének ritkítását a hatékonyabb közvilágítás érdekében, a turizmus kreatív fejlesztését, a vendégek több napra történő itt marasztalását, sportcsarnok és strand építését, több szórakozási lehetőséget a fiatalok számára. Méltatták a város gazdag kulturális életét, a szelektív hulladékgyűjtés gyakorlatát, a II. számú rendelőintézet korszerűsítését.
A polgármester a Fenyvesi főút építésével kapcsolatban elmondta, az a kérdés továbbra is, hogy sikerül-e megállapodni a lakossággal a mindenkinek megfelelő megoldásról.  Az  önkormányzat elő kívánja segíteni az incsői lakóparkból történő biztonságosabb kihajtást. Tájékoztatást adott arról, hogy késői lombhullásra való tekintettel meghosszabbították a zöldhulladék szállítását. Az érintett korosztályok széles körű bevonásával ifjúsági koncepció készül, amely a közeljövőben a képviselő-testület elé kerül. A fiatalok tevékenységét elismerő városi kitüntetés alapítása is a javaslatok között szerepel.

 Látogatottság: 1082
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018
2017


20162015
*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése