Csak a józan ész politikájával lehet kikerülni ebből a kátyúból

A józan ész 12 pontját akarja megfogalmazni jövő március 15-ére Gémesi György. A független gödöllői polgármester a Klubrádió Megbeszéljük című műsorának „Mi a teendő?” rovatában azt mondta, nem akar zászlót bontani és nem új pártot akar gründolni, csak arra kíváncsi, hogy az emberek fel tudnak-e sorakozni egy olyan zászló mögé, melyre az van írva, hogy a Józan Ész.


A városvezető azt hangoztatta: nemzeti minimumra szükség van az országban, ez bonthatja le a mesterségesen keltett gyűlölködést. Hozzátette: egyetlen politikai szereplővel sem elégedett. Az emberekhez fog fordulni, nem a politikusokhoz és a világhálón kéri ki a véleményüket.
Mint mondta, a józan ész forradalmának kell győzni, mely nem fülkeforradalmon, nem klasszikus forradalom, hanem nagyon egyszerűen a józan ész politikája. Ehhez mellé kell tenni szerinte egy rendes magyar szívet és lelket, mert ez az ország a mi hazánk és egy olyan gondolkodást, melyben fontos a család és azok az alapértékek, melyek szerint éljük mindennapjainkat. Ez lehet a kitörési pont a mostani kátyúból – vélekedett Gémesi György.
(Klubrádió)