Elhunyt dr. Vándor Béla

Hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt dr. Vándor Béla gödöllői szülész-nőgyógyász szakorvos, aki 2006 és 2010 között tagja volt a város képviselő-testületének.
Dr.  Vándor  Béla első munkahelye a Pest megyei Flór Ferenc Kórház Nőgyógyászati Osztálya volt. Ottani pályafutása során a szakma minden területén dolgozott, megismerve a legnehezebb eseteket is.
Intézetünkben 1989 márciusától – 27 éven keresztül – látta el az I. számú Nőgyógyászati szakrendelésen megjelenő betegeket.
Magas színvonalú szakmai munkája és kiváló emberi hozzáállása miatt is kiemelkedően sokan keresték a segítséget nála. Kollégái, munkatársai és az ellátottak egyaránt kedvelték szakmai hozzáértése, emberséges magatartása és barátságos habitusa miatt. Betegeit mindig teljes körűen igyekezett ellátni, így aktívan segített abban az esetben is, ha betegét tovább kellett küldeni más Intézménybe.
Kedvelt szakterülete a családtervezés, meddőséggondozás volt, így sok édesanya köszönhette áldozatos munkájának megszületett egészséges gyermekét.
Halálával nem csak családja, hanem Intézetünk és a betegek is egy értékes, tiszta szívű orvost és egy Jó Embert veszítettek!
Kívánjuk, hogy nyugodjék békében. Emlékét megőrizzük.
a Tormay Károly Egészségügyi Központ kollektívája