A Kotlán Sándor utcába költözik a Járási Hivatal

Még a tél beállta előtt megkezdődik a Városháza átépítése, ezért október 31-ig a Polgármesteri Hivatal és a Gödöllői Járási Hivatal valamennyi irodája kiköltözik az épületből.


Dr. Urbanics Gábor, a Gödöllői Járási Hivatal vezetőjének tájékoztatása szerint  a Gödöllői Járási Hivatal két szervezeti egysége 2015. október elejétől már nem a Polgármesteri Hivatalban, hanem a Kotlán Sándor utca 3. szám alatti épületben fogadja az ügyfeleket. Az elköltöző Gyámügyi Osztály 2015. október elsejétől, a Hatósági Osztály 2015. október 8-ától az új helyen várja az ügyfeleket. Az ügyfélfogadási idők, a telefonszámok és az e-mail címek nem változnak. Az Okmányiroda egy ideig még a Polgármesteri Hivatalban folytatja tovább munkáját, ennek költözéséről – ami az Okmányiroda működését nem befolyásolja – a későbbiekben adnak tájékoztatást.
***
A költözést a Városháza műszaki állapota indokolja. Az épület statikai és szerkezeti megerősítésre szorul, a tetőszerkezetet és az azbeszt alapú burkolólemez felhasználásával készült tetőteret vissza kell bontani, az épület energetikai rendszerét ki kell cserélni, a külső falazatot újjá kell építeni, a nyílászárókat ki kell cserélni. Az átépítés megalapozásához készített szakvéleményben leírt feladatok megoldásához az épületet ki kell üríteni.