Újranyit a Pálmaház a kastélyban!

Több hónapos tervezés majd egy alapos ráncfelvarrás után augusztus 29-től újra várja egykori és leendő látogatóit az új üzemeltető, a gödöllői kerttervező és építő cég által megújított Pálmaház Kertészet a Martinovics Ignác utca 2/a címen. A gödöllői térségben egyedülállóan széles választék lesz elérhető a faiskolai árudában, többségben magyar termelők növényeiből.


Virágzó egynyári és évelő dísznövények mellett konténeres díszfák és cserjék, földlabdás örökzöldek és gyümölcsfák is várják a kedves érdeklődőket és kertbarátokat. A hat különböző stílusban megépített mintakert pedig nemcsak a megfáradt vásárlók pihenését és kikapcsolódását szolgálja hanem ötleteket is adhat a kertépítés előtt álló látogatóknak. A Pálmaház Kertészet a vásárlás előtt is segíti a látogatóit az általuk megálmodott kert megtervezésben a helyszínen lévő tervezői irodában.
A Pálmaház bal szárnya a szobanövények szerelmeseit várja nagy választékkal ugyanitt kézműves kaspók, és kertészeti kiegészítők kiemelkedő minőségben vásárolhatók. A jobb oldali hajóban kap helyet a barokk stílusban újjávarázsolt Pálmaház Herbárium ahol fűszernövényeket, teákat, illóolajokat, natúr kozmetikumokat kézműves lekvárokat és szörpöket találhatnak az ilyen termékek iránt érdeklődők.