Egészségügyi tanfolyam

pmh

Gödöllő Város Önkormányzata, a Tormay Károly Egészségügyi Központ, az Egészségügyi Bizottság elnöke, Dr. Bükkfalvy Beatrix kezdeményezésére tanfolyamot hirdet "A sürgősségi betegellátás korszerű elméleti és gyakorlati vonatkozásai" címmel.

A képzés alapszintű, mely a lakosság részére ajánlott, egy alkalommal 6 óra időtartamban, 10 fõs csoportokban. A tanfolyamon a hirtelen fellépő keringés-megállás esetén alkalmazandó segítségnyújtás is elsajátítható, melynek nagy a jelentősége, ugyanis hazánkban a vezető halálokok között szerepelnek a szív- és érrendszeri betegségek, amelyeknek heveny szövődményei hirtelen-halált okozhatnak. A tanfolyamon tanult életmentő módszerek számos más esetben (pld. vízibaleset, áramütés stb.) is hasznosíthatók.

A képzésre névvel, lakcímmel ellátva, írásban lehet jelentkezni az alábbi címen: 2100 Gödöllő, Polgármesteri Hivatal, Népjóléti Iroda.

Jelentkezési határidő: 2005. június 20.

A tanfolyamok a jelentkezők létszámától függően megállapított időpontokban kerülnek lebonyolításra. A tanfolyam helyszínéről és időpontjáról a jelentkezőket írásban értesítik.