2024. március 28. , 13:30
Köszöntjük Gedeon, Johanna nevű kedves olvasóinkat!
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
         1  2  3
 4  5  6  7  8  9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2017.09.21 12:18
Átadták az idei Gödöllő Vállalkozója díjakat
Nyomtatható verzió

Vígh Katalin, a Mop-Csi Clean Kft. ügyvezetője és Papp Ferenc, a Novo Café vezetője kapta idén a Gödöllő Vállalkozója díjat. Az elismeréseket Gémesi György polgármester adta át ma délelőtt a Királyi Váróban rendezett ünnepségen.



Gödöllő Város Képviselő-testülete a 16/2002. (VII. 22.) számú önkormányzati rendeletében a vállalkozók munkájának elismerésére alapította a Gödöllő Vállalkozója díjat, amiben minden évben két személy részesíthető.
A díj azoknak a köztartozással nem rendelkező egyéni vállalkozóknak, társas vállalkozások személyesen közreműködő tulajdonosainak, illetve vezető tisztségviselőinek adományozható, akik olyan tradicionális, illetve modern ipari, szolgáltatási tevékenységet folytatnak, amely a város gazdasági életében, a lakosság ellátásában tartósan kiemelkedőnek és színvonalasnak minősül, illetve jelentős eredményeket értek el a város fejlődését, szolgáltatásainak bővítését célzó vállalkozási tevékenységeikkel.
Vígh Katalin 2003-ban alapította meg a Mop-Csi Clean Kft-t, ami kezdetben takarítással foglalkozott, ma már azonban inkább a mosodai szolgáltatás a fő profilja. A mosodát 2011-ben nyitotta meg. A cégnek ma már huszonnyolc alkalmazottja van. Vállalkozása több közintézményben is ellátja a szolgáltatást és mindenhol elégedettek tevékenységével. A vállalkozás által végzett munkát jól minősíti, hogy az EU elnökség alatt a MUZA takarítását is ők végezték. Vígh Katalin és vállalkozása a napi munka mellett jelentős karitatív munkát végez, az elmúlt névekben támogatást adott többek között a palotakerti bölcsődének és az óvodának, és rendszeresen segíti a Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilikában folyó hitéletet.
Papp Ferenc vállalkozó magas színvonalú szolgáltatásként hozta létre a NoVo Café elnevezésű kávézót a Művészetek Házában, ami jól illeszkedik a minőségi szolgáltatást nyújtó intézményhez. Nagy hangsúlyt helyez arra, hogy valamennyi korosztály számára biztosítsa a kulturált vendéglátást, aminek eredményeként a NoVo Café az elmúlt években kedvelt közösségi találkozóhely lett. Papp Ferenc emellett kiemelten támogatja a helyi amatőr művészeket, helyi zenekarokat, számukra fellépési lehetőséget nyújt.
Az ünnepeltek köszöntésére Varga Lilla, Tömpe Gábor és Lencsés Balázs adtak műsort.














Látogatottság: 3681
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése