2024. április 20. , 04:17
Köszöntjük Tivadar nevű kedves olvasóinkat!
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2016.10.20 21:22
Tiszta Udvar - Rendes Ház, Gödöllő Fája 2016 eredményhirdetések
Nyomtatható verzió

A Művészetek Háza konferencia termében adták át a „Tiszta Udvar-Rendes Ház” idei pályázatának díjait, valamint itt hirdették ki a „GÖDÖLLŐ FÁJA 2016. pályázat eredményét is.




A rendezvényen Gémesi György polgármester mondott köszöntőt, majd Dolányi Sándor, a Lakásszövetkezetek és Társasházak Gödöllői Egyesületének elnöke összegezte a pályázat idei tapasztalatait.

Elsőként a „GÖDÖLLŐ FÁJA 2016.” pályázat eredményét hirdették ki. A Gödöllő Város Önkormányzata által meghirdetett pályázat célja: Gödöllő város területén található legszebb és legegyedibb fa felfedezése, mely nevezésre kerül a magyarországi Év Fája 2017 versenyre, valamint a lakosság figyelmének felhívása környezetük szépségére, a zöldfelület, köztük a fák fontosságának szerepére.

Pályázni két kategóriában: köz- illetve, magánterületen álló fákra lehetett.

A bíráló bizottság és a lakossági szavazatai alapján a magánterületi fák közül a Szilágyi Erzsébet utcában magasodó „Paula” hársfa, a közterületi pályázatok közül pedig a főtéri gesztenyefa kapta meg a „GÖDÖLLŐI FÁJA 2016” elismerő címet.
Az Év Fája 2017 versenyre a főtéri gesztenyefát nevezik be.

A fákat jelölő Szabó Tamás és Zámbó Viktória oklevelet, valamint Ági néni Kertészetének felajánlásából egy-egy díszfacsemete utalványt is átvehettek.

Ezt követően kerültek átadásra a családi házas kategória díjai.
Az egyéni pályázók közül „Tiszta Udvar - Rendes Ház” címben részesült és „Tiszta Udvar - Rendes Ház” feliratú tűzzománc táblát vehetett át Pálvölgyi Istvánné - Antalhegyi utca 66., Magura György - Hős utca 8., Tóthné Megyeri Ildikó és Tóth József - Rigó utca 39., Leirer Linda - Százszorszép utca 53., Meleg Marcell - Szilhát utca 45., Bankó József - Testvérvárosok útja 5., és Bujtás Anikó - Vörösmarty utca 14.

„Tiszta Udvar - Rendes Ház” címet és Kertbarát különdíjat kapott Gábor Margit Major utca 4., és Molnár Sándorné Major utca 6. Ők a Gödöllői Kertbarát Kör különdíja mellett a VÜSZI Nonprofit Kft. ajándékát is átvehették.

„Tiszta Udvar - Rendes Ház” címben és a Gödöllői Városvédő Egyesület különdíjában részesült Dr. Gáspár Zoltán - Major utca 10., aki a Gödöllői Városvédő Egyesület és a VÜSZI Nonprofit Kft. ajándékát vehette át.

„Tiszta Udvar - Rendes Ház” címet és Gyermekbarát porta különdíjat kapott Dr. Németh András-Fácán sor 13., aki a Gödöllői Fészek Nagycsaládosok Közhasznú Németh Egyesületének és a VÜSZI Nonprofit Kft.-nek ajándékait kapta.
„Tiszta Udvar - Rendes Ház” címben és a Kertvárosi Egyesület különdíjában részesült Tari Dezsőné, Panoráma utca 28., aki a Kertvárosi Egyesület és az Erzsébet Királyné Szálloda ajándékában részesült.

„Tiszta Udvar - Rendes Ház” címet érdemelt és a Gödöllői Lokálpatrióta Klub különdíját kapta Szívós Mária - Ibolya utca 25. ő az elismeréssel együtt a Gödöllői Lokálpatrióta Klub és Gödöllői COOP Zrt. ajándékait vehette át.

„Tiszta Udvar - Rendes Ház” címet és „az elmúlt év eredményei” különdíjat vehetett át Takács Zsolt - Erdőszél utca 35., aki a díj mellé a Gödöllői Ipari Park és a VÜSZI Nonprofit Kft. utalványait kapta.

A pályázat fődíját idén két kategóriában hat pályázó nyerte el, elismerve az épület és környezete, valamint a kapcsolódó közterület gondozottságát, környezettudatos kialakítását.

A családi házas kategória fődíjasai Mácsár Józsefné - Klapka György út 46., Cziglányi Béla - Király utca 26., és Kutseráné Veres Rózsa - Major utca 5. a „Tiszta Udvar Rendes Ház” címmel járó tűzzománc táblán kívül a Zöld Híd Nonprofit Kft. felajánlását a VÜSZI Nonprofit Kft. ajándékát és egy százezer forint értékű vásárlási utalványt kaptak a Kedrion BioPharma jóvoltából.

Többlakásos kategóriában a társasházak pályázói közül oklevelet vehettek át a Kossuth Lajos utca 39 – 41., 49 ., 51 – 53. és 58 – 60. képviselői.

„Tiszta Udvar - Rendes Ház” címben részesültek és „Tiszta Udvar - Rendes Ház” feliratú tűzzománc táblát kaptak az alábbi társasházak: Erzsébet királyné körút 7 – 8., Erzsébet királyné körút 9 – 10. és 22. ; a Kazinczy körút 21 – 23 – 25., a Munkácsy Mihály utca 7. a Paál László köz 1., 2-4-6., 5. és 7., a Palotakert 4., 6/B., 9., 14., és 16.; a Szabadka utca 6., a Szabadság út 19., a Szent Imre utca 6 – 8 – 10., a Szent István tér 1 – 2., a Szent János utca 4., 13., 14., 16. és 30.;

„Tiszta Udvar - Rendes Ház” címben és madárbarát különdíjban részesült a Szabadság tér 14. A díj mellé a Gödöllői Fészek Nagycsaládosok Közhasznú Egyesületének ajándékát kapta.

„Tiszta Udvar - Rendes Ház” címet érdemelt és Kertbarát különdíjat kapott a Kazinczy körút 14 – 16., s egyben az Erzsébet Királyné Szálloda és a Gödöllői Kertbarát Kör ajándékát is megkapta.

„Tiszta Udvar - Rendes Ház” címben és különdíjban részesül az egy éves fejlődése eredményeként a Palotakert 15. A díj mellé a közösség a VÜSZI Nonprofit Kft., az Erzsébet Királyné Szálloda és a Gödöllői Üzleti Park ajándékait kapta.

„Tiszta Udvar - Rendes Ház” címet és a Gödöllői Lokálpatrióta Klub különdíját kapta a Szabadság tér 15. 2/6., a díjjal a Gödöllői Lokálpatrióta Klub és az Erzsébet Királyné Szálloda ajándékait kapta.

A Gödöllői Lokálpatrióta Klub oklevelében részesül, valamint a Gödöllői Lokálpatrióta Klub és a Gödöllői Üzleti Park ajándékait kapta a Szabadság tér 16.

A Gödöllői Városvédő Egyesület oklevelében részesült, valamint az Erzsébet Királyné Szálloda és a Gödöllői Városvédő Egyesület ajándékában részesült a Kazinczy körút 23.

A Lakásszövetkezetek és Társasházak Gödöllői Egyesületének különdíját a Magyar Kázmér köz 1 – 3., a Szent István tér 1 – 2. és a 16., az Erzsébet királyné körút 9 – 10.; a Szabadka utca 6. és a Szent János utca 13. kapták, s egyben megkapták a Lakásszövetkezetek és Társasházak Gödöllői Egyesületének és a Gödöllői Üzleti Park ajándékát is.

A Lakásszövetkezetek és Társasházak Gödöllői Egyesülete oklevéllel köszönte meg a Tiszta Udvar Rendes Ház – Gödöllő 2016. pályázatban végzett példamutató munkáját
Bárdy Tibornak, Bese Bélánénak, Mátyás Lászlónak, Nagy Dánielnének, Tamási Lászlónénak és Vásári Mihálynak, valamint a pályázat szervezésében végzett példamutató munkáját Berze Tiborné, Dobrovitz Mária és Himer Marianna közös képviselőnek.

A többlakásos kategória fődíjasai rangsor nélkül:
Semmelweis utca 31. , a Magyar Kázmér köz 1 – 3. , és a Paál László köz 2 – 4 – 6.

A pályázatok elbírásában a civil szervezetek közül a Gödöllői Fészek Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete, a Gödöllői Kertbarát Kör, a Gödöllői Városvédő Egyesület, a Kertvárosi Egyesület, a Lakásszövetkezetek és Társasházak Gödöllői Egyesület és Kecskés Judit civil referens vett részt.

A díjakat a a VÜSZI Nonprofit Kft., a Zöld Híd Régió Kft., a Kedrion BioPharma Kft., a Gödöllői Üzleti Park, az Erzsébet Királyné Szálloda, a Gödöllői COOP Zrt. ajánlotta fel, az elismeréseket Gémesi György polgármester, Dr. Pappné Pintér Csilla alpolgármester, Gyenes Szilárd alpolgármester, valamint a bíráló civil szervezetek képviseletében Dr. Heltai Miklós, Sebő Györgyné, Kulcsár Marica, és Dolányi Sándor, valamint a támogatók részéről Lantai Csaba, a VÜSZI Kft. igazgatója, Farkas Balázs a Zöld Híd Régió Kft. igazgatója, Tóth Ákos, a Kedrion BioPharma Kft. igazgatója, Udud Zsolt, a Gödöllői Üzleti Park vezérigazgatója, Laurán Csaba, az Erzsébet Királyné Szálloda igazgatója és a Gödöllői COOP Zrt. részéről Borsi Lászlóné adták át.
Az ünnepi műsorban Géczi András és Tömpe Gábor közreműködött.


























Látogatottság: 3505
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése