2024. április 16. , 12:46
Köszöntjük Csongor nevű kedves olvasóinkat!
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2015.09.26 22:14
Gödöllői bemutatkozás az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon
Nyomtatható verzió

Szeptember 23-27. között ismét a Hungexpo ad otthont az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításnak. A rendezvény amellett, hogy az ország legnagyobb mezőgazdasági seregszemléje, a turisztikai kínálattal is megismerteti a látogatókat, programokkal és élményekkel téve vonzóvá a bemutatót.


A Turisztikai Egyesület Gödöllő egy közel 200 négyzetméteres standon mutatja be tagjait, valamint Gödöllőt és környékét. A látványos, minden eddiginél szélesebb kínálatot felvonultató megjelenés nagy sikert arat a látogatók körében.
A Gödöllői Királyi Kastély interaktív elemekkel invitálja a látogatókat, a gyerekek örömmel bújnak be a „minikastélyba”, vagy pihennek a barokk kort idéző enteriőrben, amit a megszépült Pálmaház és Herbárium dísznövényekkel varázsolt hangulatossá. A nem rég megnyílt létesítmény az érdeklődőknek frissen készült szörpkülönlegességekkel, teákkal, kóstolókkal mutatkozik be.
A Lázár Lovaspark egy pompás hintóval teszi látványossá a kiállítást, a turisztikai információs irodát működtető TTF Nonprofit Kft. segítségével pedig elhelyeztek a standon egy TECNAM kisrepülőt, ami felhívja a figyelmet arra, hogy városunk rendelkezik egy rendkívül jól használható repülőtérrel, ahol számos szabadidős lehetőség vár a látogatókra és amely a hazai sportrepülés egyik központja is lehetne. A gép és a repülőtér bemutatkozása óriási sikert arat a látogatók körében, valamennyi korosztály számára izgalmas, új arcát mutatja be Gödöllőnek.
A helyszínen folyamatos vetítés várja a pihenni vágyókat, akik többek között a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál filmjeit tekinthetik meg, de láthatják a GödöllŐsz Fesztivál klipjét is. Aki nagyon elfáradt, az a vetítést az Aquaréna által biztosított gumicsúszkákon megpihenve is élvezheti, amiket persze a legifjabb látogatók amint felfedeznek, örömmel vesznek birtokba.
A kiállítás jó lehetőség a gödöllői programok népszerűsítésére, a kiállításra több ezer a városi rendezvényeket bemutató információ anyagot, kiadványokat vittek a turisztikai egyesület tagjai, de a különböző emlék- és ajándéktárgyakból is bőségesen lehet válogatni a helyszínen.  A Turisztikai Egyesület Gödöllő pavilonját a Hungexpo G pavilonjában, a Közép-Dunavidék standján találják meg az érdeklődők.


















Látogatottság: 1198
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése