2024. április 20. , 07:25
Köszöntjük Tivadar nevű kedves olvasóinkat!
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2015.06.18 14:37
TIGÁZ-önkéntesek szépítették a Palotakerti Óvodát
Nyomtatható verzió

Kívül-belül megszépült a Palotakerti Óvoda. A felújításban a TIGÁZ közel 100 önkéntese vett részt, akik a beltéri munkák mellett az intézmény kertjét is saját kezűleg újították meg. Az ünnepélyes átadásra június 18-án került sor.


A 10 millió forint értékű felújítás során a B épület udvarát gyepszőnyeggel és gyöngykaviccsal portalanították, a játékokat itt is és az A épületnél is lefestették, a régi sportpálya helyén pedig műfüves focipályát alakítottak ki.
Az épületben lévő nyolc csoportszobából hatot újrafestettek (kettőt a múlt évben az óvoda már rendbe tett), és valamennyi új linóleum burkolatot kapott. A megszépült környezetbe hamarosan 180 db új gyermekszék és hozzá való kis asztalok is érkeznek.
A TIGÁZ számára rendkívül fontos a társadalmi felelősség vállalás, ezért indította el néhány éve azt a kezdeményezést, hogy azokon a településeken, ahol jelen vannak, megszépítenek egy-egy óvodát – hangzott el az átadási ünnepségen, ahol a cég részéről Lorenzo Maina kommunikációs igazgató elmondta, korábban Miskolcon és Debrecenben volt hasonló kezdeményezésük.
A Palotakerti Óvoda felújításáról a múlt évben született meg a döntés, amiben az is jelentős szerepet játszott, hogy városunkban található a legnagyobb elosztó kft-jük – erről Fabrizio Dassogno a TIGÁZ elnöke tájékoztatta a résztvevőket. Mint mondta, a munkába 100 munkatársuk vett részt, akik az elmúlt napokban hajnalban indultak el többek között Debrecenből Miskolcról, Szolnokról és Hajdúszoboszlóról – és természetesen Gödöllőről, hogy megszépítsék a környezetet a gödöllői gyerekek számára.
Soós Gábor, a TIGÁZ DSO Kft. igazgatója úgy fogalmazott, az egész olyan volt, mint a televízióban valamelyik „nagy házalakítás” műsorba csöppentek volna, de kiváló csapat dolgozott együtt a közös célért.
Ezt megerősítette Varga Lilla, az óvoda vezetője is, aki könnyeivel küszködve köszönte meg és csodának nevezte azt, amit az elmúlt napokban végbevittek a TIGÁZ önkéntesei. „Nem csak szebb és komfortosabb lett az intézmény, hanem sokkal gyermekbarátabb és egészségcentrikusabb is. A felújítással olyan terhet vettek le a vállunkról, melynek megoldására támogatás nélkül, önerőből nem nyílt volna lehetőségünk.”
Az önkormányzat részéről Pecze Dániel alpolgármester köszönte meg a nagylelkű segítséget, és méltatta a kezdeményezést.





















(c) Korondi Judit felvételei





Látogatottság: 2443
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése