2024. április 20. , 00:07
Köszöntjük Tivadar nevű kedves olvasóinkat!
Eseménynaptár
H K Sz Cs P Sz V
 1  2  3  4  5  6  7
 8  9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Önkormányzati hírek



Keresés:   
2014.02.21 14:39
Három ember meghalt a 3-as főúton Bag térségében
Nyomtatható verzió

Három ember meghalt, tizenhárom pedig megsérült, amikor személyautóval ütközött egy kisbusz a 3-as főúton Aszód közelében (Bag határában). Az útszakaszon teljes zárás van érvényben - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.


Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a két jármű eddig ismeretlen körülmények között frontálisan ütközött egymással fél kettő körül a 3-as főúton Gödöllő és Aszód között.
A baleset következtében a személyautóban utazó mindhárom ember életét vesztette, a kisbuszban tizenhárman megsérültek.
A gödöllői rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték a helyszínelést, a Gödöllő felé közlekedőket az M3-as autópálya felé terelik - tette hozzá a szóvivő.
Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője azt közölte, hogy a kisbuszban tizenöten utaztak. A mentők, illetve a műszaki mentést végző gödöllői hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársai jelentős számban vonultak a helyszínre.





Baleset helyszíne a 3-as főúton Aszód közelében, ahol egy személygépkocsi frontálisan ütközött egy kisbusszal 2014. február 21-én. A karambolban az autóban utazó mindhárom ember életét vesztette, a kisbuszban tizenhárman megsérültek.

MTI Fotó: Lakatos Péter


Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője az MTI érdeklődésére elmondta, hogy tizenegy mentőegységgel vonultak a helyszínre. Két férfin és egy nőn már nem tudtak segíteni, mindhárman az ütközés pillanatában veszthették életüket.
Tizenkét sérültet láttak el (a rendőrség korábban tizenhárom sérültről tudott), majd három kórházba: a fővárosi baleseti intézetbe, a Honvédkórházba, illetve a hatvani kórházba vitték őket – mondta a szóvivő.
Közlése szerint a sérültek között nincs gyermek. A legtöbben különféle zúzódásokat, töréseket, esetleges belső sérüléseket szenvedtek, állapotuk súlyosságáról csak az alapos vizsgálat után lehet nyilatkozni. Az első vizsgálat alapján senki sincs közvetlen életveszélyben – tette hozzá Győrfi Pál.
A helyszínelés, illetve az útlezárás még tart, a Gödöllő felé közlekedőket az M3-as autópályára terelik. Az autópálya használata Bag és Aszód között díjmentes – olvasható a police.hu-n.




Látogatottság: 1731
Keresés

DÍJAK, ELISMERÉSEK

2018




2017






2016



2015




*

Városimázs filmek
Filmek - A Szecesszió Éve Gödöllőn
                                       

Időjárás

az

előrejelzése